Arslan & partners advocaten voor de komende twee seizoenen verbonden aan Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

We zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat we de komende twee seizoenen een partnership hebben gesloten met Arslan & partners advocaten.

Mede door de eerdere steun aan Djopzz VC Zwolle Topvolleybal heeft Arslan & partners advocaten al bijgedragen aan ons Europese debuut tegen het Griekse Panathinaikos . Onze oprechte dank gaat uit naar Ali Arslan voor zijn vertrouwen en zijn waardevolle bijdrage aan ons Zwolse Eredivisie Vrouwen Volleybalteam.

Met deze samenwerking werken we aan een stevigere financiële basis voor de toekomst om de ambities van het team verder te verwezenlijken. Arslan & partners advocaten hecht waarde aan betrokkenheid bij onze regio en het leveren van een maatschappelijke en sportieve bijdrage. Daarom steunen zij diverse verenigingen en stichtingen in Zwolle en omgeving.

Arslan & partners leveren juridische expertise voor mens & zaak. ”Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven in elkaar verweven zijn. We kennen de regio én elkaar door en door. Onze advocaten versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.”

Op naar mooie sportieve successen voor onze regio!