Partnership

Topsport kan niet zonder financiële ondersteuning. We zijn dan ook blij dat er een groep bedrijven is die ons daar in voorziet. Zonder deze mensen is het voor ons niet mogelijk om op dit niveau te sporten.

Een speerpunt voor de komende tijd is het uitbreiden van de sponsoring en sponsoractiviteiten. Een te grote afhankelijkheid van één (hoofd)sponsor maakt een topsportorganisatie te kwetsbaar en beperkt daarnaast de verduurzaming. Voor de continuïteit en groei van het topvolleybal is uitbreiding van sponsoring nodig. Dit vraagt om een actieve benadering naar het bedrijfsleven, in eerste instantie in de regio Zwolle maar ook landelijk.

Er zijn verschillende sponsorpakketten uitgewerkt, waar zowel kleine als grotere sponsorenop aan kunnen slaan (variërend van €250 tot €10.000). Maatwerk (voor bijvoorbeeld hoofdsponsoring) is daarbij uiteraard mogelijk (hoofdsponsorschap wordt verkocht voor minimaal 15k per seizoen). Er is tevens een ‘Vrienden van Regio Zwolle Volleybal’ sponsoractie opgezet, waarbij familie, vrienden en bekenden kunnen sponsoren in de vorm van een gouden (€100), zilveren (€50) of bronzen (€25) ‘vrienden van’ pakket. Wilt u meer informatie over de sponsorpakketten of wilt u Regio Zwolle Volleybal sponsoren? Neem dan contact op met communicatie@vczwolletopvolleybal.nl

Sponsoren

Neem contact met ons op

Contactformulier Business
[contact-form-7 id=”501″ title=”Contactformulier 1″]