Arslan & partners advocaten steunt VC Zwolle Topvolleybal met een prachtige partnerbijdrage.

Afgelopen woensdag waren Roos Blomenkamp en Edwin van den Broeke te gast bij Arslan & partners om Ali Arslan te bedanken voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan het topvolleybal in Zwolle. Met deze bijdrage helpen Arslan & partners advocaten aan een duurzamer topsportklimaat en zijn we weer een stap dichterbij om onze dromen en ambities waar te maken.

Ali Arslan is een Zwollenaar in hart en nieren en weet wat erbij komt kijken om te sporten op hoog niveau. Op de vraag waarom Ali Arslan ons een warm hart toedraagt antwoordt hij: “Ik vind het belangrijk om binding te hebben met de regio en daarmee maatschappelijk bij te dragen. We steunen diverse verenigingen en stichtingen in Zwolle en omgeving.”

Arslan & partners leveren juridische expertise voor mens & zaak. ”Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven in elkaar verweven zijn. We kennen de regio én elkaar door en door. Onze advocaten versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.”

Ontzettend bedankt Arslan & partners advocaten voor deze mooie bijdrage aan VC Zwolle Topvolleybal en we verwelkomen Arslan & partners heel graag tijdens onze eerste Europese thuiswedstrijd!