Charlot Vellener en Yara van de Ven verlengen contract bij Djopzz VC Zwolle Topvolleybal voor volgend seizoen

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal is verheugd om aan te kondigen dat twee van haar vaste waardes, Charlot Vellener en Yara van de Ven, hun contract hebben verlengd en volgend seizoen opnieuw zullen uitkomen voor Djopzz VC Zwolle Topvolleybal.

Charlot Vellener, spelverdeler en aanvoerder binnen het huidige team, is blij met het voortzetten van haar verblijf bij Djopzz VC Zwolle Topvolleybal en benadrukte haar dankbaarheid voor het vertrouwen dat in haar is gesteld. Ze verklaarde: “Ik ben blij met het vertrouwen dat Zwolle in mij heeft en kijk uit naar nog een mooi seizoen bij Djopzz VC Zwolle Topvolleybal.”
Yara van de Ven, de andere waardevolle aanwinst en libero van het huidige team, sprak haar enthousiasme uit over de kans om zichzelf verder te ontwikkelen binnen de gelederen van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal. Ze zei: “Ik kijk erg uit naar nog een seizoen bij Djopzz VC Zwolle Topvolleybal, waardoor ik de kans krijg mezelf nog verder te ontwikkelen.”

Met het vastleggen van deze twee sterke krachten voor het komende seizoen, toont Djopzz VC Zwolle Topvolleybal haar toewijding aan het behoud van ervaren en veelbelovende spelers. Het team is vastbesloten om voort te bouwen op het succes van dit seizoen en streeft ernaar om nog competitiever te worden in de Nederlandse volleybalcompetitie.

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van hun samenwerking met Charlot Vellener en Yara van de Ven, en zal binnenkort verdere aankondigingen doen over de samenstelling van het team voor het komende seizoen.