Charlot Vellener naar Djopzz VC Zwolle Topvolleybal.

Spelverdeelster Charlot Vellener zal de rest van het seizoen 22-23 voor Djopzz VC Zwolle Topvolleybal uitkomen.
In de wedstrijd tegen Friso Sneek is door een ongelukkige botsing Sanne Konijnenberg geblesseerd geraakt aan haar hoofd. Het herstel heeft meer tijd nodig dan in eerste instantie leek. Hierdoor moest de Zwolse formatie de afgelopen wedstrijden met 1 spelverdeelster aantreden.

“Laten we vooropstellen dat we het enorm spijtig vinden dat Team Eurosped voortijdig het seizoen heeft moeten afbreken en dat spelers en staf niet gezamenlijk de sportieve ambities hebben kunnen waarmaken” aldus technisch manager Edwin van den Broeke. “Door het wegvallen van Sanne, waarin we haar de tijd willen geven voor herstel, de fase in de competitie, het risico van één spelverdeelster en het sluiten van de transferperiode voor speelsters per 1 februari hebben we als bestuur het besluit genomen om een spelverdeelster toe te voegen aan de selectie.

De keuze voor de vrijgekomen Charlot is dan ook meer dan logisch. Ondanks haar leeftijd van 21 jaar heeft ze al een jarenlange staat van dienst in de eredivisie. Ze heeft in het verleden bij het talentteam, Alterno en de laatste jaren bij Eurosped gespeeld.
“Ik ben blij dat Djopzz VC Zwolle Topvolleybal mij de gelegenheid geeft om het seizoen af te kunnen maken na een roerige tijd. Met een aantal meiden heb ik al eerder gespeeld en ik hoop samen met hen een mooi resultaat te kunnen neerzetten voor Djopzz VC Zwolle Topvolleybal.” aldus Charlot.

Eric Meijer, hoofdcoach van de Zwolse formatie is blij met de komst “We zijn blij met de komst van Charlot naar Zwolle, haar ervaring en gedrevenheid maken dat ze goed past in ons team, bovendien ken ik haar al vanuit de periode dat ze voor Alterno speelde”

‘Foto: Niek Erents’

Voor nadere informatie kunt u zich melden bij Edwin van den Broeke
bestuurslid en technisch manager Djopzz VC Zwolle Topvolleybal / 06-30903581