Djopzz VC Zwolle Topvolleybal blikt terug

Op zondag 14 april was onze laatste wedstrijd van het seizoen in de kwartfinale van de play-offs tegen Dynamo. Ondanks onze goede positie gezien de 3-2 overwinning in de eerste wedstrijd uit, wist Dynamo helaas met 0-3 bij ons thuis te winnen. Hiermee maakten ze een einde aan ons seizoen. Dit was zeker een teleurstelling, maar over het algemeen was dit seizoen vooral gevuld met hoogtepunten.

Europees debuut Panathinaikos

Dit jaar maakten we ons debuut in Europa. We troffen meteen een geduchte tegenstander: de Griekse nummer 1, Panathinaikos. Het was een prachtige ervaring waarin we goed spel hebben laten zien. De sfeer was geweldig en we hadden bijna een uitverkocht huis. Alles bij elkaar was het een beloning voor ons sterke verweer, af en toe uitstekend volleybal en onze waardige prestatie tegen de regerend landskampioen en halve finalist van vorig seizoen op Europees niveau.

Bekerfinale in een uitverkochte Maaspoort in Den Bosch

Het was een schitterende ervaring in een volledig uitverkochte sporthal omringd door zoveel Zwolse supporters. Het voelde als een ware bekerfinale waarbij het door de spanning niet altijd even goed was. Uiteindelijk bleken de dames uit Borne de sterkste in deze spannende finale. Hoewel het nog niet ons gouden moment was, kijken we met immense trots uit op deze prestatie!

Top 4 reguliere seizoen

We eindigden het seizoen als vierde in de reguliere competitie, wat ons een ticket opleverde voor de kampioenspoule. In deze poule streden de teams die bij de eerste vier waren geëindigd opnieuw tegen elkaar. De teams die lager waren geëindigd speelden ook opnieuw maar dan in de B-poule. De nummers 1 en 2 van de A-poule plaatsten zich direct voor de halve finale. De teams op de derde en vierde plaats in de A-poule speelden tegen de nummers 1 of 2 uit de B-poule.
Naast de sportieve hoogtepunten hebben we dit seizoen ook weer een aantal nieuwe partners mogen verwelkomen:

Nieuwe partnerships

Sinds de oprichting in 1993 heeft Eurosped vanuit haar vestigingsplaats, de historische Hanzestad Oldenzaal, ook we “de glimlach van Twente” genoemd, naam gemaakt in de internationale transport- & expeditiebranch. Eurosped profileert zich als een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in internationaal transport en logistiek.

Arslan & partners leveren juridische expertise voor mens & zaak. “Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven in elkaar verweven zijn. We kennen de regio én elkaar door en door. Onze advocaten versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Een vast bedrag per cliq voor zorgeloos genieten. Care for Coffee levert een volautomatische koffiemachine inclusief de ingrediënten, zonder investering, een volautomatisch koffiemachine voor de heerlijkste koffiemelanges. De koffiemachine wordt wekelijks vakkundig gereinigd door servicemedewerkers. Dat is zorgeloos genieten van de geur en smaak, de uitstraling van de machines én het gemak.

De Wijnwereld levert kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs.
Het assortiment bestaat ui meer dan 3000 wijnen uit diverse landen en continenten in het middensegment en het hoge segment. De wijnen worden geselecteerd door een zestal vinologen van diverse importeurs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd en zijn te bestellen in de online wijnwinkel.
Wijnwereld Nederland is gespecialiseerd in het geven van wijnproeverijen bij u thuis, of op uw bedrijf.

Clinic & Camps

Dit seizoen zijn we vol enthousiasme van start gegaan met onze Clinic & Camps in samenwerking met FrontRow Skills en Fun en de VC Zwolle Topvolleybal! Tijdens de schoolvakanties  kregen kinderen de kans om onder begeleiding van ervaren en gepassioneerde trainers aan hun volleybalvaardigheden te werken. En alsof dat nog niet genoeg was waren ook de profspelers van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal van de partij om de jeugd de fijne kneepjes van het spel bij te brengen. Wat een succes was dit!

Voedselbankactie

We hebben ons ook ingezet voor een prachtig initiatief: de Voedselbankactie. Tijdens onze wedstrijd en op een speciale Businessclubavond hebben we geld en houdbare producten ingezameld  voor de Voedselbank Zwolle. We hoorden dat ze met name behoefte hadden aan producten zoals shampoo, tandpasta en appelstroop, dus hebben we ons ingezet om aan die behoefte te voldoen. Onze actie heeft een flink aantal kratten en een mooi geldbedrag opgeleverd.

Tot slot

We zijn ontzettend dankbaar voor dit prachtige seizoen en willen graag iedereen hartelijk bedanken. Een speciaal bedankje gaat uit naar onze partners, met in het bijzonder onze hoofdsponsor Djopzz, Vesta Chemicals, Businessclub 038 en al onze fantastische vrijwilligers die altijd voor ons klaarstaan. En laten we zeker niet vergeten onze speelsters en staf te bedanken voor hun onvermoeibare inzet!

In de komende periode zetten we ons in om de selectie verder te versterken en willen we nog meer bedrijven in onze regio enthousiasmeren om de topsport te ondersteunen. Blijf ons volgen via onze kanalen, want we houden jullie graag op de hoogte. We kijken er nu alweer naar uit om iedereen te zien tijdens het eerste event volgend seizoen. Een mooie zomer toegewenst!

 

 

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal: Els Evenboer, Edwin van den Broeke, Roos Blomenkamp, Robert Bosch en Maarten de Waart.