Help ons met Rabobank ClubSupport!

Vanaf vandaag kunnen leden van Rabobank IJsseldelta stemmen op 3 verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ben jij lid van Rabobank IJsseldelta? Stem dan op ons! De opbrengst gaan we onder meer gebruiken voor een wervingscampagne voor vrijwilligers.

Vorig jaar hebben we dankzij deze gelden clinics in de omgeving van Zwolle gegeven, om zo kinderen in beweging te brengen. Ook dit jaar hebben we met mogelijke financiering vanuit Rabobank ClubSupport een mooi maatschappelijk doel voor ogen.

Ons doel
Ook voor ons geldt dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden binnen de vereniging. Daarom willen we gaan kijken hoe we vrijwilligers toch enthousiast gaan krijgen om zich bij ons aan te sluiten. Dit zal gaan via een wervingscampagne met daarbij de mogelijkheid om bepaalde workshops te volgen, zoals een workshop entertainment , gastheer/gastvrouw, enzovoorts. Ook willen we arbeidsmigranten (onder andere uit Oekraïne) helpen met integreren in het verenigingsleven en in onze samenleving.

Hoe kun je stemmen?
1. Ga naar je Rabo app
2. Klik op ‘zelf regelen’
3. Ga naar ‘lidmaatschap’
4. En dan naar ‘clubsupport’

Vervolgens kun je op 3 clubs stemmen. Wij zijn nog onder onze oude naam, ‘Regio Zwolle Volleybal’, te vinden. De stembussen zijn vanaf vandaag geopend!

Over ons
Wij willen de volleybalsport promoten en dankzij onze topsportstatus een verbindende partij zijn binnen Zwolle en de regio. Een prachtige, sportieve plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar iedereen zich thuis voelt. We streven naar een regionale functie voor talenten, sportliefhebbers en sponsoren.