Nieuw bestuurslid: Maarten de Waart

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Maarten de Waart, en ik zal vanaf het seizoen 2024-2025 als Technisch Manager toetreden tot het bestuur van de stichting.Ik ben op mijn 10e begonnen bij de club, toen nog Kuipers Zwolle, en heb hier een fantastische tijd gehad gedurende de daaropvolgende jaren. Mijn ervaringen met de unieke sfeer van de Thorbecke en de WRZV hallen hebben mijn passie voor het volleybal en deze vereniging in het bijzonder gevormd. Na deze periode heb ik mijn studie fysiotherapie gevolgd in Groningen en mijn master sportfysiotherapie behaald aan de VUB.

Mijn professionele loopbaan heeft mij in staat gesteld om ervaring op te doen in prestatie- en gezondheidsmanagement, met name bij organisaties zoals PEC Zwolle en de KNVB maar ook door de individuele begeleiding van olympische medaille winnaars. Sinds augustus werk ik als praktijkmanager bij FysioPlus Zwolle, waar ik mij focus op de ontwikkeling van het individu, het team en de praktijk. Deze ervaringen breng ik mee in mijn nieuwe rol als Technisch Manager.

Ondanks de recente uitschakeling waren de afgelopen jaren succesvol met het Europese debuut en de bekerfinale als hoogtepunten. Laten we deze prestaties niet als vanzelfsprekend beschouwen, maar juist als inspiratie om elke dag beter te worden. Het is onze taak als bestuur om de staf en speelsters optimaal te faciliteren in hun ontwikkeling, zodat we samen mooie dingen kunnen blijven bereiken in volleybalstad Zwolle!

Met sportieve groet,

Maarten de Waart